Spionbilder av Jaguar XKR

Jaguar er snart klar med ny XKR. Den vil antagelig bli utstyrt med den samme 4,2-literen med kompressor som forrige modell, men vil få mer effekt.

Spionbilder av Jaguar XKR

  1. Store bilder


Jaguar har nylig lansert den nye XK-modellen i Norge, både som kupe og kabriolet. Vi må innrømme at bilen ser bra ut og at den helt klart er et godt alternativ til tyske kupeer og kabrioleter i premiumklassen. XK leveres med en 4,2-liters motor med 300 hestekrefter og på grunn av lav vekt, 1.595 kilo for kupeen, klarer den 0 til 100 på 6,2 sekunder.

400?

Derimot er det mye som tyder på at det kommer en enda kraftigere motor i XKR. Utgående modell hadde 395 hestekrefter, men det burde være aktuelt med noe mer effekt enn det i den nye modellen. Automedia, som har tatt disse bildene av en XK med fire store enderrør på eksosanlegget, mener at over 400 hestekrefter er høyst sannsynlig. Sammen med nye ting som XKR-felger og støtfangere foran og bak i XKR-design blir dette en meget potent bil, og svært eksklusiv i klassen med sin kompressormotor.

Vi regner med at XKR vises både som kupe og kabriolet på bilutstillingen i Paris til høsten og bilen vil være på plass i Norge i november.

Store spionbilder finner du her.

Relaterte artikler:

Jaguar XK kupe finner du mer om her.
Jaguar XK kabriolet finner du mer om her.

Her finner du mer Jaguar-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Spionbilder