Spionbilder av BMW M3

BMW tester i disse dager sin nye M3 den beryktede Nürburgring. De ferskeste bildene finner du her.

Spionbilder av BMW M3

Spionbilder av BMW M3

  1. Store bilder
Spionbilder av BMW M3
Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer


M3 har vært en stor suksess blant gassglade villmenn. Bilen har kunnet tilby en rimelig komfort og hverdagslig nytte, i tillegg til at den er både morsom og heftig å kjøre. Selv om det er en stund til en ny M3 er på markedet er testingen i full gang. Disse bildene kommer fra Automedia og er tatt på Nürburgring. Bilen er ikke mer kamuflert enn at man ser hva dette er. Brede skjermer foran og bak, store luftinntak og fire eksosrør forteller det meste.

V8

Der stopper også det meste av det vi er sikre på, men at det blir en V8-motor under panseret på neste M3 er forholdsvis klart. Den vil yte drøyt 400 hestekrefter og vil uten problemer levere toppfarten som er begrenset til 250 kilometer i timen. Dette blir den første M3-modellen med V8-motor og den har dermed dobbelt så mange sylindere som den første som bare hadde fire. Girkassene vil mest sannsynlig bli en manuell sekstrinns kasse eller en SMG-kasse med 7 gir og girhendler på rattet. 0 til 100 vil ligge rundt 5 sekunder.

Hvilke karosserivarianter som kan ventes er uklart, men siden Audi skal kjøre både sedan, kabriolet og stasjonsvogn av RS4 regner vi har BMW gjør det samme med M3 og i tillegg legger på med kupeen vi ser på spionbildene.

Vi regner med at M3 er på plass litt ute i 2007.

Store spionbilder av BMW M3 finner du her.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder