SPIONBILDE: VW Passat med ansiktsløfting neste år

Ford kommer snart med en ny utgave av Mondeo som nesten virker som en blåkopi (dog noe forstørret) av VW Passat. Da passer det godt for VW at Passat er moden for ansiktsløfting neste år.

SPIONBILDE: VW Passat med ansiktsløfting neste år

  1. Stort bilde bakfra
  2. Stort bilde forfra


Vår tyske leverandør av spionbilder har manipulert frem bilder av den nye Passaten slik de antar at den vil se ut. Og endringene blir relativt små i forhold til dagens modell. Utvendig er en noe mer prominent grill det mest fremtredende trekket, i tillegg til at VW-merket er forstørret en smule, sidelistene er tonet noe ned, mens hekken har blitt litt skarpere.

Disse elementene er hentet fra andre nylig oppgraderte biler i VW-familien, og antas derfor å gi et noenlunde riktig inntrykk av hvordan Passat kommer til å se ut til neste år.

Større endringer blir det derimot under panseret, der flere kilder antyder "mer dynamiske kjøreegenskaper", som skal være et tilsvar mot kritikken av Passats relativt avslappede kjøreegenskaper.

I samme omgang minner vi om planene om en "Passat Plus" som vil bli rundt 8 cm lengre enn standard-Passaten, og sannsynligvis noe bredere også. Automedia antyder at denne bilen kan bli utstyrt med en 4,2-liters eller 3,7-liters V8, i tillegg til en mer moderat 3-liters V6-motor.

Tekst og bilder knyttet til denne artikkelen er © Automedia Online.