Spion: Mercedes CLS Shooting Brake

Nå har Mercedes-Benz luftet nyskapningen, og vi har bildene.

Vi har tidligere skrevet at Mercedes går svanger med en stasjonsvognutgave av nydelige CLS. Nå har den vært ute på sin første luftetur. Mercedes selv sier at bilen skal få navnet Shooting Brake, mens andre kanskje heller ville kalt den Shooting Break.

CLS Rocket fra Brabus

Nydelig konseptbil

Bilen blir av det mer luksuriøse slaget, om vi skal se på konseptbilen som Mercedes viste i Kina i fjor. Den var riktig nok bare på konseptstadiet, og da er det lov å leke seg litt ekstra med både eksteriør og interiør. La oss bare håpe at halvparten fra konseptet vil finne veien inn i produksjonsversjonen. Da blir det bra.

Se de nydelige bildene av konseptbilen

Se bilen på veien:


Snart visningsklar

Bildene er nylig tatt rett utenfor Mercedes sitt hovedkvarter, og det er ventet at det endelige resultatet kan bli vist på en av de store kommende bilmessene fremover. Skulle den ikke bli vist i Los Angeles i november, eller i Detroit i januar, så ser vi den garantert i Geneve i mars.

Hvordan du IKKE bør vaske en CLS

Lite kjent

Noen spesifikasjoner på bilen er det alt for tidlig å si noe om, men forvent at den blir å få med de riktige dieselversjonene, og bensinutgaver helt opp til 4,6-literen med twin-turbo, som nå er blitt så populært blant bilprodusentene.

Velkommen til CLS 63 AMG

Vi kommer tilbake med mer så snart det foreligger mer informasjon.