Spion: Audi A3 på vei

En ny A3 skal snart fødes, og her er hva vi har i vente.

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

A3 er neste bil ut som må fornyes i Audis kolleksjon. Den nåværende ble første gang vist på bilutstillingen i Geneve i 2003, og fikk en ansiktsløftning i 2008. Som Sportback kom sommeren 2004. Den neste bilen kan vi regne med å få se i ferdig utgave allerede på bilutstillingen i Frankfurt i midten av september.

Audi panter ikke tomflasker, men lager biler av dem.

Noen store endringer

Noen store endringer ser det i vanlig Audi-tradisjon ikke ut til å bli, for det er få som holder seg så tett til egen identitet som Audi. Kjedelig mener noen, opprettholdelse av det perfekte mener andre. Uansett er det veldig forutsigbart, og det kan til tider være vanskelig å skille nytt fra utgått.

Vis mer


Nye A3 kommer som hybrid

Det er først og fremst innvendig Audi har gjort de store omveltningene den senere tiden. Audi A7 var starten på en ny tid, og nye A6 fulgte etter. Den kommende A3 kan også antas å få en kraftig fornyelse innvendig, og da først og fremst når det gjelder dashbord og midtkonsoll.

Prøvekjørt:En takløs A3

Tillegg for utstyr

For Norge sin del er det spennende med konsernets nye sparemaskiner, som både er snille i forbruk, utslipp og pris. Regn likevel med at du må betale for ekstrautstyret. Tradisjonen tro vil det koste flesk å få seg en toppspekket A3. Ikke fordi bilen i seg selv er kostbar, men ekstrautstyret. Spørsmålet er hvor lenge Audi kan holde på den trenden når flere og flere bilprodusenter spekker bilene med utstyr allerede fra start av. Den som venter får se.

Nye Audi A6 Avant er avduket

Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer