Spennende konsept blir virkelighet

Suzuki har flere ganger konseptvist ulike utgaver av sin kommende mellomklassebil. Nå har vi spionfotografier av produksjonsversjonen.

Publisert
Sist oppdatert

Hele tre ulike konseptutgaver har vært vist av bilen som foreløpig går under navnet Kizashi. Sist den ble vist var på en bilutstilling i New York tidlig i vår. Denne siste utgaven så noe mer forsiktig ut enn de mer brautende tidligere versjonene.

Løft

Produksjonsvarianten er nok enda hakket mer beskjeden, men fortsatt ser dette ut til å bli et skikkelig løft for Suzuki. At den testkjøres på den kjente racerbanen Nürburgring lover også godt.

Tøff utfordring

Men Suzuki har egentlig ikke noe valg. I konkurransen mot biler som Volkswagen Passat, Ford Mondeo og nye Opel Insignia, er dette nødt til å bli et godt produkt. Suzuki har også begrenset med erfaring i denne klassen så det er ingen tvil om at dette blir en skikkelig utfordring for japanerne.

2010

Spennende konsept blir virkelighet


Kizashi vil komme både som sedan og stasjonsvogn. Firehjulsdrift blir i det minste tilgjengelig og muligens standard på bilene som skal selges her i Norge. Motormessig er lite klart, men minst ett dieselalternativ skal komme, og det er jo det viktigste for norske bilkjøpere. I tillegg er en hybridutgave ventet, men denne kommer neppe til å være på plass allerede ved introduksjonen som vil finne sted en gang i løpet av 2010.

  • Les mer om konseptutgavene her.
  • Store bilder ser du her.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer