Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

SoundRacer: Rånernes våte drøm?

SoundRacer gir deg lyden av en V8 motor, uansett hvilken bilmotor du har.

Det er svenske Kenneth Palmestål som står bak SoundRacer V8, et produkt som fikk sin verdenspremiere på Le Mans i forbindelsen med det velkjente 24 timers løpet.

Og poenget er enkelt: SoundRacer gir deg lyden av en V8 motor, uansett hvilken bil du kjører. Det måtte vi selvfølgelig prøve.

Ut på tur

SoundRacer V8 er altså en liten dings som man setter i sigarettenneren i bilen. Deretter stiller du inn ønsket FM signal på radioen og SoundRaceren. Skrur opp lyden på stereoanlegget og klemmer pedalen i bånn.

Førsteinntrykket er lovende, for SoundRacer er formet som en girspak med karbon-look.

Allikevel er det noe som skurrer. Det kan være lokket som sitter litt løst og har en lei tendens til å falle av, eller bare det faktum at det ikke er mulig å få til et bra produkt til 250 kroner, som kan erstatte en motorlyd som har engasjert så mange mennesker.

Skru opp lyden og se hvordan SoundRacer fungerer i praksis her:

Lyden du får ut er en hissig motor som de første 10 sekundene er morsomt å høre på. Så er moroa over. Da blir lyden skarp, hissig og irriterende. Øregangen blir sliten og hodet sprenger. Kommentaren du får fra kjæresten etter en tur rundt kvartalet er sannsynligvis at du må velge: Henne eller V8 lyd...

Spør du oss er valget enkelt. Velg kjæresten din.

SoundRacer V8 selges på nett i Norge og prisene varierer fra 249,50 kroner til 299 kroner. Uansett, vil du kaste bort noen hundrelapper, ikke gjør det på dette produktet, med mindre du er veldig, veldig, veldig glad i denne lyden.

Enig, eller uenig i vår dom? Del det med oss i debatten under.