<b>BOBIL FOR ALLE:</b> swissRoomBox gjør enhver bil om til en bobil, med alle fasiliteter. Foto: swissRoomBox
BOBIL FOR ALLE: swissRoomBox gjør enhver bil om til en bobil, med alle fasiliteter. Foto: swissRoomBoxVis mer

Smartere bobil får du neppe

Seng, kjøkken og dusj - alt i din egen bil. Ja, det er mulig.

Okay, vi skal innerømme det, vi har sett lekrere bobiler enn dette, men knapt noen så smarte.

SwissRoomBox gir deg soveplass, kjøkken, spiseplass eller dusj - alt ved hjelp av fire bokser og din egen bil. Og bytter du bil, kan du bare ta bobildelen med deg over i din nye bil. Den passer i de fleste biler, små og store.

Nedenfor kan du se bilder av den smarte bobilløsningen, og vi anbefaler deg også å ta en kikk på filmen - den viser veldig godt de ulike bruksområdene.

Synes du dette blir for spartansk og kummerlig? Da kan vi anbefale disse lekkerbiskenene i stedet: I Futuria sports&spa trenger du ikke dusje i det fri, der kan du senke kroppen ned i et oppvarmet boblebasseng og solbade på takterrassen etterpå. Ikke takterrasse og boblebad, men fremdeles spekket med luksus: Sjekk ut den dyreste bobilen fra årets caravanmesse på Lillestrøm: Concorde Liner 1140 har 30 kvadratmeters luksus til 3,3 millioner kroner. Og her kan du se årets mest nytenkende bobil: Ketterer Continental.

Foto: swissRoomBox
BOBIL FOR ALLE: swissRoomBox gjør enhver bil om til en bobil, med alle fasiliteter. Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox
Foto: swissRoomBox


Alle fasiliteter

swissRoomBox består av fire bokser med innhold. De plasseres i bilens bagasjerom, og i løpet av få minutter gjøres bilen din om til en bobil med mange fasiliteter. Boksene kan brettes og, settes sammen og formes til mange ulike bruksområder. Kjøkkenbenk med vask og kokemuligheter, høyt spisebord eller lavt campingbord. Stoler, sengeplass for to - og til og med dusj og dusjforheng slik at du kan ta din daglige dusj usjenert - og i varmt vann. Her er også gass for koking og elektrisitet. Og det er mulig å kjøpe til et portabelt toalett.

Passer de fleste

Bobilboksen passer de fleste biler, i ulike størrelser. Avhengig av bilstørrelsen, fyller boksene opp fra 25 til 75 prosent av bagasjeromsvolumet når alt er pakket sammen. Og alle bilens seter kan brukes selv om swissRoomBox okkuperer bagasjerommet. Har du bagasje, kan dette fraktes i skiboks på taket.


Sommerliv

Det er det sveitsiske selskapet misC som står bak oppfinnelsen. swissRoomBox lanseres på det europeiske markedet i oktober i år, og kan bestilles fra selskapets nettside swissroombox.com. Innretningen sendes per post, og da er det bare å sette sammen, installere i bilen, og rulle avgårde på bobilferie. Prisen er imidlertid ikke klar ennå, men selskapet sier til DinSide at prisen vil være klar til lanseringen i oktober.

Vi vil bemerke at dette helst er noe du kan bruke sommerstid her i Norden. Det kan nok bli kaldt å sove i bilen uten varmekilde, vinterstid.

Det finnes selvsagt flere smarte løsninger i den rimeligere og mindre klassen, med fokus på letthet og smarte løsninger. Vi kan nevne Dethleffs camper for motorsykkel og trike og den morsomme mopedcamperen. Smarte løsninger får du til gangs i Nasa-arkitekten Garrett Finneys Cricket Trailer, og for deg som kun har tråsykkel men likevel drømmer om campingvogn: Biker-campingvognen fra Dethleffs er løsningen.

Lik Dinside Motor på Facebook

Siste nytt om Motor! Ønsker du siste nytt fra DinSide Motor rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste sakene tilsendt hver uke.