Slik vil den C-klasse se ut når den lanseres i år 2000. Legg merke til at Mercedes har valgt en konvensjonell løsning med to vinduspussere.<br />
Bildet er brukt med tillatelse av <A HREF="http://www.motor-presse-online.de">Motor Presse Online</A>.
Slik vil den C-klasse se ut når den lanseres i år 2000. Legg merke til at Mercedes har valgt en konvensjonell løsning med to vinduspussere.
Bildet er brukt med tillatelse av Motor Presse Online.Vis mer

Slik vil C-klasse se ut

DinSide kunne for en uke siden fortelle om de tekniske løsningene i den nye C-klassen til Mercedes. Bilen skal introduseres i år 2000. I dag kan vi presentere de første bildene av bilen.

Den nye C-klassen vil få stilelementer fra S-klasse som introduseres senere i år. Og kanskje er det en ny designtrend hos Mercedes vi nå er vitner til, det kan nemlig virke som om fire runde lykter, slik man finner de på E-klasse og CLK, kan være på vei ut. Både S-klasse og C-klasse vil nemlig samle lyktene under et felles glass.

De store designmessige forandringene er blir det ikke fra dagens modell. Vis mer

Egentlig er det lite futuristisk over nye C-klassen. Designerne har til en viss grad tatt mange av linjene i E-klasse og overført dem til C-klassen. Noen designmessige kromspring vil vi derfor ikke finne på C-klassen når den lanseres i løpet av år 2000.

En grundig gjennomgang av teknikken i den nye C-klassen finner du her.