Slik mener Automedia at den kommende Audi-crossoveren, Q6, kommer til å se ut. Foto: AUTOMEDIA
Slik mener Automedia at den kommende Audi-crossoveren, Q6, kommer til å se ut. Foto: AUTOMEDIAVis mer

Slik kan Audi Q6 bli

Audi Q6 vil snarere bli en større variant av Q5 enn en mindre utgave av Q7.

Automedia, som fra tid til annen leverer spionbilder vi bruker til å illustrere saker om kommende biler, bruker også sin kunnskap til å manipulere frem bilder av fremtidige modeller.

Større enn Q5

Og her er det ferskeste eksemplet: Nemlig 2015-modell Audi Q6.

Vi har tidligere fortalt om denne bilen, men bildene vi hadde var av en modifisert Q5, som ble brukt til å teste ut en del egenskaper i den kommende modellen. Det var blant annet mulig å se at sporvidden var øket, likeledes lengden på bilen.

TEST: Størst og sterkest i verden

Annerledes

Det er ventet at bilen får et noe mer kupépreg enn sine to brødre - Q5 og Q7, noe i retning det BMW har gjort med sin X6. Dette er ikke nødvendigvis bare for å herme etter BMW (X6 har ikke vært noen ubetinget salgssuksess), men også for å distansere modellen litt mer internt, fra både Q5 og Q7.

Oppgradert Audi Q5 prøvekjørt

Sporty

Q6 blir antagelig også satt opp i litt mer sporty retning enn det dens to søsken er blitt. Den brede sporvidden er med på bygge opp under at dette skal bli litt mer av en kjøremaskin. Vi satser på at de nyeste motorene man finner i A4- og A6-rekken også blir å finne i Q6, deriblant den fantastisk gode "sports-dieselen" 3.0 TDI biturbo (les vår test her).

Artikkelen fortsetter under annonsen