Slik blir Offroadgolfen

Volkswagen hoppet greit over folkesegmentet da de skulle lansere en ny terrengbil. Resultatet ble Touareg og fortsatt venter vi på at Volkwagen skal vise noe i klasse med storselgere som Rav4 og CR-V

Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer

Slik blir Offroadgolfen

  1. Store bilder
Bildet er manipulert.
Bildet er manipulert. Vis mer


Det er vår faste leverandør av spionbilder, Automedia, som har laget dette bildet av en mulig høy og firehjulsdrevet Golf. Navnet er ikke klart, men vi regner med at VW følger mønsteret fra CrossPolo og kaller bilen CrossGolf.

Plus

Den nye Golf-modellen har mye til felles med Golf Plus, men er frisket opp med bredere skjermer, større hjul og støtfangere, beskyttelsesplater og selvsagt firehjulsdrift. Terrenggolfen vil nok ikke ligne så mye på Touareg, men vil heller få linjer fra den nye Passaten. Særlig fronten vil ligne på ny Passat.

På motorfronten vil den antagelig bli tilgjengelig med de samme motorene som befinner seg i Golf i dag. 1,9 Tdi og 2,0 Tdi med henholdsvis 105 og 140 hestekrefter og 2.0 FSi med 150 hestekrefter vil nok bli basismotorene. DSG-girkasse kan også bli aktuelt i denne bilen. Andre motorer som GTI-motor med 200 hestekrefter og V6-motor med 250 hestekrefter vil bli for drømmere.

Vi trodde først vi skulle få se denne bilen i år, men det skjedde ikke. Nå setter vi heller pengene på at VW viser bilen på Geneve-utstillingen til våren.

  • Store bilder av terrenggolfen finner du her.
  • Her finner du mer Volkswagen-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder