Skoda Rapid Spaceback avslørt

Dette er den nye modellen fra Skoda, fanget av Automedia. Men ser den ikke ganske gammel ut?

Audi A3 Sportback? Nei, dette er en kommende modell fra Skoda. Den skal hete Rapid Spaceback, så vidt vi vet. Men det er noe rart med denne...  Foto: Automedia
Audi A3 Sportback? Nei, dette er en kommende modell fra Skoda. Den skal hete Rapid Spaceback, så vidt vi vet. Men det er noe rart med denne... Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disse bildene er tatt i nærheten av Skoda-fabrikken i Tsjekkia og er de beste bildene så langt av kommende kompaktbil Rapid Spaceback.

Nykommer

Skoda Rapid er modellen Skoda lanserte tidligere i år og som plasserer seg størrelsesmessig mellom Fabia og Octavia, som jo har lagt på seg ganske kraftig i nyeste generasjon. Den ble lansert som en sedanlignende kombikupé av typen liftback.

Les om prisgunstige Skoda Rapid her

Det har ligget i kortene at den også skal komme i form av en "ekte" kombikupé, altså av typen hatchback. Den nye modellen er blitt overrasket av våre spionfotografer i Automedia. Men ... det er da noe som ikke stemmer?

Se bildene og døm selv. Hva har skjedd her?


Audiprofil

I profil synes vi den minner en del om Audi A3 Sportback og det er kanskje ikke så rart i og med at Skoda og Audi er konsernsøstre i Volkswagen-gruppen. Men både fronten og hekken ser jo skuffende banale og faktisk ikke helt tidsmessige ut. Ser man etter vil man se at bilen er maskert på en fiffig måte slik at den ser annerledes ut en den kommer til å bli i virkeligheten.

TEST: Nye Skoda Octavia stasjonsvogn

"Skitne" triks

Ofte bruker bilprodusentene litt enklere triks, som sort maskering som nærmest ser ut som søppelsekker. Eller, som BMW oftest gjør, psykedelisk maskeringslakk med mønster som gjør det vanskelig å sjelne bilens egentlige utseende. Det som er tatt i bruk her, er maskering som gir bilen inntrykk av å se annerledes ut enn den gjør.

Når den tid nærmer seg kommer vi tilbake med bilder som viser hvordan den egentlig ser ut - i mellomtiden, prøv mentalt å sette Rapids front på denne bilen, så ligner det nok mer ...

Dette stuntet er tidligere blitt dratt mye lengre av Bentley, som forkledte sin nye modell som en Mercedes!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer