Skinnfri Outback billigere

Subaru har lageret fullt av biler registrert før avgiftsomleggingen. Det var eneste mulighet for at forhandlerne skulle ha biler å selge etter nyttår.

Nå har imidlertid importøren endret litt på spesifikasjonene, og med ett er både vanlig Legacy stasjonsvogn og Outback interessante biler igjen. Særlig Outback til 450.000 kroner med automatgir er en knallsterk konkurrent til både SUVer og biler som Volvo XC70.

Billigere med automat

Fordi drivstofforbruket går ned med den effektive automatgirkassen er Outback eneste Subaru som kom bedre ut etter avgiftsomleggingen. Og siden utstyr som skinnseter og navigasjon er fjernet er prisen ytterligere redusert med 40.000 kroner.

For 450.000 kroner får du en stasjonsvogn med 2,5-liters boksermotor som yter 165 hestekrefter og høy bakkeklaring. Den prisgunstige spesialmodellen får tilleggsbetegnelsen Black Limited. Selv om litt utstyr er fjernet er fortsatt xenonlys, tosone klimaanlegg og fartsholder på plass, samt at rattgiring og rattstyring av musikkanlegg er blitt standard.

Også vanlig Legacy

Skinnfri Outback billigere

Skinnfri Outback billigere

  1. Store bilder!


I april vil også vanlig Legacy dukke opp i en Black Limited-utgave til rett under 400.000 kroner. Den får omtrent samme standardutstyr som Outback. Vanlig Legacy har en toliters boksermotor, også den med 165 hestekrefter men med lavere dreiemoment.

Med automatgir dukker også elektronisk antiskrens (ESP) opp, og dette gjør disse versjonene mye mer attraktive enn versjonene med manuelt gir.

På tampen kan vi nevne for Subaru-interesserte at nye Impreza premierevises på bilutstillingen i New York i neste uke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Test av 2004 Subaru Outback 2.5.
  • Her finner du mer Subaru-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer