Sjekk DEN bilen

Dette må vel være noe for damene?

Til tross for at bilgiganten nylig lanserte at de velger å gå vekk fra rallysatsning i disse finanskrisetider, har tydeligvis ikke humoren forsvunnet helt fra den japanske bilfabrikken.

I juli testet nemlig DinSide Motor den nye Subaru Forester. Det vi har glemt å fortelle er at det allerede i 2005 kom en hittil ukjent utgave av den velkjente og vellikte klassikeren: Forester Lady.

Ja, du ser riktig. En litt annerledes Forester som har som mål å virke lokkende på damene. Med rosa interiør og diamanter forventer altså Subaru å fange interesse hos damene.

Les også: - Kvinner best i trafikken

Bilen er designet og produsert i samarbeid med innovasjonsselskapet Rinspeed, som årlig utarbeider konseptbiler i samarbeid med underleverandører. Hovedhensikten med dette er å teste ny og fremtidig teknologi. Mange av konseptbilene kommer derfor aldri i produksjon.

Forester Lady ble videreutviklet i 2008, og temaet var da "bling bling". DinSide har derimot ikke lykkes i å skaffe bilder av årets Forester Lady-modell.

2005-modellen var verdt 36.000 Euro, mens årets modell er verdt 42.000.

DEU, Berlin , Auftakt-Presse-Konferenz Subaru Allrad-Lady 2006 in der VDIK-Repräsentanz Berlin , hier Innenausstattung und Design des Gewinnerautos 2005 Subaru Forester [(c) Hartmut Schwarzbach/argus, Veroeffentlichung nur gegen Honorar und Urhebervermerk, Belegexemplar , Argus Fotoagentur Gbr, Sternstr.67, 20357 Hamburg, Germany, Tel.040-4390909, e-mail: HSchwarzbach @argus-foto.de, www.hartmut-schwarzbach.de , Bank: HASPA, Kto.1211 128002 , BLZ 20050550 ] Foto: Hartmut Schwarzbach / argus