Seinfeld skal starte TV-show om bil

Ryktebørsen er sikker i sin sak.

Bilde fra en reklamefilm i forbindelse med fotballfinalen Super Bowl: Her forsøker Seinfeld desperat å bli den første som får kjøpe Hondas nye NSX (Acura NSX i USA), som skal lanseres først til neste år.  Foto: Honda
Bilde fra en reklamefilm i forbindelse med fotballfinalen Super Bowl: Her forsøker Seinfeld desperat å bli den første som får kjøpe Hondas nye NSX (Acura NSX i USA), som skal lanseres først til neste år. Foto: Honda Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært spekulert en hel del om dette i amerikanske medier den siste tiden og svaret viser seg etter all sannsynlighet å være ja.

Nylig i Norge

De som følger den populære, nå middelaldrende, amerikanske komikeren på Twitter har i hvertfall plukket opp at noe er i gjære og at det har med biler og kjendiser å gjøre. Seinfeld er for øvrig Norges-aktuell om dagen da han gjestet Bergen med sitt stand-up-show 9. mai.

Komi-profiler

Kjendisene det er snakk om i forbindelse med bilshow-prosjektet har det til felles at det dreier seg om morsomme sådanne - vi blir konfrontert med navnene Larry David, Alec Baldwin og Ricky Gervaise. Og bilder sladrer om at spesielle bilmodeller er involvert i forberedelsene til prosjektet, som visstnok skal hete "Comics and Cars", ifølge omtalen på bilnettstedet Jalopnik.

Se Seinfeld være morsom om bil her:


Top Gear i dvale

Samtidig er det blitt kjent at Jeremy Clarkson, frontfiguren i BBCs historiske kjempesuksess Top Gear, har annonsert, i et intervju på sør-afrikansk radio, at det eneste han skal delta i av aktiviteter med sine to TV-makkere i 2012 er Top Gear-festivalen. Han la til "there's no Top Gear on this year".

Det skulle ikke så mye mer til før spekulasjoner om nedleggelse av det populære TV-showet begynte å florere (det er riktignok langt fra første gang), selv om Clarkson har twitret at det er meningen å starte opp igjen med en ny sesong i 2013.

Den neste store?

Vi kommer til å følge spent med på fortsettelsen. For om ikke Seinfeld kan erstatte Jeremy Clarkson, ville det unektelig være morsomt om han ble det neste store navnet innen bilunderholdning. Og Seinfeld har peiling på bil - han er både entusiast og samler; blant annet eier han flere titalls Porscher - som er hans yndlingsmerke.

Tweets fra Jerry Seinfeld:

 Foto: fra Twitter
Foto: fra Twitter Vis mer


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!