Renault Scénic med facelift og nye motorer

Renault har vært en pioner med sine flerbruksbiler. Dagens Scènic har vært en stor suksess, men etter tre år på markedet er det tid for en oppdatering.

Renault Scénic med facelift og nye motorer

Renault Scénic med facelift og nye motorer

  1. Store bilder


Scénic har så langt eksistert i to varianter, femseters Scénic og syvseters Grand Scénic. Nå er det også klart for en tredje variant. Grand Scenic vil nemlig tilbys som femseter for de som har behov for ekstra masse lasteplass. Femseters Scènic har i følge Renault bedre plass både for bagasje og baksetepassasjerer.

Hevet kvalitetsfølelse

Utvendig har Scénic og Grand Scénic fått ny grill, større luftinntak i fronten og nye lykter foran og bak. Baklysene bruker nå LED-teknologi. Innvendig finner vi de samme interiørløsningene som tidligere, men kvalitetsfølelsen skal være forbedret gjennom annerledes materialbruk og bedre finish.

Bredt motorutvalg

Renault Scénic med facelift og nye motorer


Motorrekken er oppgradert og består nå i åtte motorer jevnt fordelt mellom diesel og bensin. Dieselutvalget strekker seg fra 1,5 liter og 85 hester, til 2,0 liter og 150 hestekrefter. De som fortrekker bensin kan velge mellom motorer fra 1,4 til 2,0 liter med 100 til 165 hestekrefter. Motorene tilbys med manuelle og automatiske girkasser på fem og seks trinn.

Bedre styrefølelse

Grand Scènic
Grand Scènic Vis mer


Renault Scénic har alltid vært en komfortabel bil, og Renault har da heller ikke gjort noen vesentlige endringer i understellet. Den el-drevne servostyringen skal imidlertid gi mer følelse med forhjulene, noe som har vært en svakhet med Scénic og Mégane de siste årene.

De første bilene ankommer Norge tidlig i høst, og vi kommer tilbake med priser når de er klare.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Renault-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder