Ren propell, raskere båt

DÜSSELDORF (DinSide Båt): Internationals nye produkt, Veridian for utenbordsdrev og utenbordsmotorer, holder motoren din ren uten å skade miljøet.

Groe på propell og drev er et stort problem for mange båteiere. Ikke bare mister du effekt, du må også belage deg på høyere drivstoffutgifter.

Ren propell

På Boot 2001 lanserte International et helt nytt produkt i kampen mot havets flora: Veridian for utenbordsdrev og utenbordsmotorer.

Veridian er et middel du smører på de delene av motoren du vil beskytte mot groe. Det vil da danne seg et belegg på propell og drev som gjør at uønskede organismer ikke klarer å feste seg. Hvis noe likevel klarer å slå rot på propellen din, vil det rett og sett løsne når du bruker båten. For å oppnå makismal effekt bør du likevel rengjøre motorstammen og andre deler av motoren som ikke er i bevegelse.

Miljøvennelig

Veridian for utenbordsdrev og utenbordsmotorer er i følge International heller ingen belastning for miljøet. Produktet inneholder ikke bunnstoff, og er kjemisk fritt for giftige biocider. Dermed kan du bevare båtens ytelse gjennom hele sesongen uten å skade livet i havet, forteller International.

Relaterte artikler

  • Bunnstoff: Båtens beskyttende skjold
  • Tilbake til Boot 2001