Prisgunstig terrengbil fra Hyundai

Importøren har bestemt seg for å ta inn Hyundai Terracan. Det hjelper sikkert at den kan registreres på grønne skilter (varebil klasse 2).

Publisert
Sist oppdatert
Prisgunstig terrengbil fra Hyundai
[Ugjyldig objekt (NAV)]

En pris på under 300.000 kroner som varebil gjør Terracan til en seriøs utfordrer til biler som Toyota Landcruiser 90 og Nissan Patrol.

Common rail

En firesylindret 2,9-liter diesel med common rail-innsprøytningsystem gjør Terracan konkurransedyktig overfor japanske konkurrenter. Motoren yter 150 hestekrefter ved 3.800 o/min, og har et dreiemoment på 333 Newtonmeter (Nm) ved 2.000 o/min. 0-100 km/t går på 14,8 sekunder og toppfarten er 168 km/t med automatgir som er standard i Norge.

I andre markeder er Terracan også tilgjengelig med en 3,5-liters V6 bensinmotor på 195 hestekrefter.

Gunstig

Personbilprisene er ennå ikke klare, men inkludert i varebilprisen på 298.500 kroner er automatgir, skinninteriør og automatisk klimaanlegg. Til sammenlikning koster nykommeren SsangYong Rexton med en 2,9-liter dieselmotor som kun yter 120 hestekrefter omtrent det samme med manuelt gir. Toyota Landcruiser 90 og Nissan Patrol koster rundt 400.000 kroner med automatgir.

Nye Hyundai Terracan vil bli vist på bilmessen Autofil 2002.

Prisgunstig terrengbil fra Hyundai

Relaterte artikler:

  • Her finner du våre Hyundai-tester
  • Her finner du flere Hyundai-nyheter
  • Her finner du våre Hyundai lanseringsartikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer