Prisene på Peugeot 4007

Peugeot-SUVen, basert på Mitsubishi Outlander, posisjoneres som en velutstyrt bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nylig prøvekjørte vi Citroëns utgave av trillingene Mitsubishi/Citroën C-Crosser/Peugeot 4007. Den kommer foreløpig i kun to versjoner, akkurat som 4007.

Om kort tid skal vi også overvære lanseringen av Peugeot-SUVen, men allerede nå har vi prisene.

God diesel

Begge versjonene er utstyrt med den utmerkede dieselmotoren 2,2 HDi som yter 156 hestekrefter og gir et maksimalt dreiemoment på solide 380 newtonmeter. Motoren er koblet til en sekstrinns manuell girkasse, og CO2-utslippet er oppgitt til 191 gram per kilometer med et forbruk på 0,72 liter på milen ved blandet kjøring.

Kun 250 skal selges

image: Prisene på Peugeot 4007

Prisene på Peugeot 4007

  1. Store bilder!


- Vi ønsker å posisjonere 4007 som en svært velutstyrt bil, og det bærer utstyrslistene preg av. Av de 250 bilene vi er blitt tildelt i år regner vi i tillegg med at 80 prosent av kunder velger Premium Pack utstyrsnivå, sier direktør i Peugeot Norge, Arne Lyslo Kristiansen.

To versjoner

Det er utstyrsnivået som skiller de to versjonene: Første nivå, 4007 "Premium", inkluderer allerede de 7 sitteplassene, 16-tommers aluminiumsfelger, antiskrens/antispinn, seks kollisjonsputer, konstantfartsholder, el-vinduer foran og bak, automatisk nedfellbare bakseter på annen seterad, multifunksjonsratt trukket i skinn, automatisk klimaanlegg, tåkelykter foran, radio/CD/MP3 samt takrelinger.

Annet nivå, "Premium Pack", får i tillegg 18-toms felger, Xenon-lys, ryggesensor, CD-skifter, skinnseter, el-justerbart førersete, mørk-tonede vinduer bak og en del krom-dekor som ikke finnes på "Premium".

Prisen på Premium er 480.000 kroner, for Premium Pack 512.000 kroner. Det er altså såvidt hakket over Citroën-tariffen.

Peugeot 4007 lanseres i Norge tidligere enn først beregnet, nemlig i september i år.

  • Store bilder finner du her.
  • Les her om vår prøvekjøring av Citroën C-Crosser, tvillingen som blant annet er utstyrt med samme motor.
  • Her finner du mer Peugeot-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder