Nye DS3 Crossback e-Tense snart på markedet

Prisen klar på den nye elbilen

Peugeot-Citroën står foran en stort elbilsatsing og først med norsk pris er den elektriske DS-en.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den noe overraskende beskjeden fra PSA-konsernet (Peugeot, Citroën, DS og Opel) kom i fjor høst: Først ut med en elbil til folkelig pris, blir DS. Og bilen ble vist med det samme - DS3 Crossback e-Tense.

Det rant raskt inn reservasjoner på den nye elbilen og disse ble registrert i løpet av en hektisk 24-timersperiode i forkant av bilutstillingen i Paris i oktober.

Thomas Christensen, direktør DS Automobiles hos Bertel O. Steen, sier i en pressemelding at det norske markedet har prioritet for levering av elektriske DS 3.

Leveres til høsten

- De 100 første reservasjonskundene vil få mulighet til å få bil allerede høsten 2019. Vi er svært fornøyde med prisen og vi forventer betydelig pågang, sier Christensen.

Christensen forsikrer alle kunder som står på reservasjonslisten at de som signerer kontrakt i 2019, vil få levert bil første halvår 2020.

Kunder som ikke har reservert bil, vil også få bil i 2020, men antakelig nærmere andre halvår, ifølge importøren. Muligheten for å reservere bil går ut onsdag 6. mars, da stenges reservasjonslistene for nye kunder.

DISTINKT DESIGN: DS3 Crossback E-Tense vil peke seg ut i trafikkbildet. Foto: DS
DISTINKT DESIGN: DS3 Crossback E-Tense vil peke seg ut i trafikkbildet. Foto: DS Vis mer

Fra 312.000

De annonserte prisene er som følger:

DS 3 Crossback E-Tense So Chic: 312.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic: 342.000 kroner

DS 3 Crossback E-Tense So Chic er innstegsmodellen, men skal ha et høyt nivå av standardutstyrifølge importøren.

DS 3 Crossback E-Tense Grand Chic er toppmodellen, som kommer med det meste av utstyr som Matrix LED lys, Head-Up display, trådløs lading, Proximity nøkkelfri adgang, ryggekamera, LED baklykter med dynamiske blinklys, 10,3" berøringsskjerm med navigasjon, Active Safety nødbrems med nattmodus og aktiv filholder.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!