Praktisk og familievennlig

Opel presenterer en ny versjon av Opel Combo på bilutstillingen i Frankfurt. De har sett på Toyota Yaris Verso og Citroën Berlingo og kopiert konseptet.

Praktisk og familievennlig
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Takket være stor takhøyde skal plassen i baksetet være svært sjenerøs. Adgangen til baksetet skal også være en imponerende siden det er store skyvedører på begge sider bak. For de med de minste barna kan Combo Tour leveres med ISOFIX-fester for barneseter. Det er også tre hodestøtter og tre trepunktsbelter i baksetet. Kupeen er beskyttet mot flyvende løse gjenstander og bakseteryggen er forsterket for ekstra sikkerhet.

Bagasjesluker

En slik karosserifasong gir naturlig nok god bagasjeplass. Opel Combo tar 2.320 liter bagasje, noe som er litt mindre enn Citroën Berlingo som topper med 2.800 liter. Den slår derimot så vidt Toyota Yaris Verso som nøyer seg med 2.160 liter.

Personbilutstyr

For å heve komforten opp på personbilstandard kan Combo Tour leveres med det meste av det utstyret du er vant til fra vanlige familiebiler. Elektriske vinduer, klimaanlegg eller stort soltak, informasjonsdisplay med all nødvendig informasjon og navigasjonssystem vil kunne bli tilgjengelig.

I tillegg skal det være mulig å få et bagasjerack som kan festes på tilhengerfestet som blant annet gir mulighet for å frakte sykler.

Hva med Norge?

Om denne bilen kommer til Norge er litt uvisst. Det kommer mye an på hvilke motorer den blir tilgjengelig med og dermed hvordan prisene blir. Importøren sier at de i hvert fall skal markedsføre bilen som varebil.

Artikkelen fortsetter under annonsen