PR-stunt fra Isuz: En pickup gis bort

Isuzu-importøren tar uvante grep for å øke oppmerksomheten.

Importøren av Isuzu i Norge er den samme som tar inn Suzuki ("firehjulsdrift er inkludert"), og som nylig tok over agenturet for Fiat. Det er derfor ikke overraskende at det skapes PR omkring merket når markedet for nyttekjøretøyer viser en klar oppgang. Å ha en bil som hovedpremie er likevel relativt sjeldent her til lands.

Nyttekjøretøy-spesialist

Isuzu er et mindre kjent bilmerke som er spesialisert på terrengbiler og pickup-er. Modellen D-Max (Her er hva vi skrev om den da den ble introdusert), er den eneste som markedsføres aktivt for tiden. Tydeligvis ønsker den Drammen-baserte importøren å skape mer blest om Isuzu - tilfeldigvis idet en av de sterke konkurrentene, Nissan, lanserer en lett oppgradert Navara.

Gevinsten i konkurransen er altså en Isuzu D-Max pickup, og for å vinne må du rett og slett tippe hvor langt en testsjåfør, som ikke er ansatt av importøren, kan kjøre på full tank (76 liter).

Ordlyden i konkurransereglementet er som følger:

"En Isuzu D-Max. En tank med diesel. En sjåfør. Her er utfordringen..

Hvor mange kilometer tror du en Isuzu D-Max med råsterk 3,0 liter dieselmotor og firehjulstrekk kan kjøre på en full dieseltank? Om du tipper riktig kan du bli den heldige vinneren av en ny Isuzu levert av Isuzu Norge. Ferden starter i Oslo med full tank, hvor langt tror du den kan komme? Trondheim, Verdal, Mo i Rana, Polarsirkelen...? Har du svaret? Lykke til!"

Artikkelen fortsetter under annonsen

Regler

Isuzu D-Max
Isuzu D-Max Vis mer

Importøren presiserer videre:

"Konkurranseperioden er fra 12.04. 2010 - 23.06.2010. Selve gjennomføringen av konkurransen vil bli gjennomført av sjåfør som ikke er ansatt i RSA (Importør i Norge). Bilen som skal kjøre strekningen er en Isuzu Extended Cab med manuelt gir. Ferden starter ved Oslo bygrense og så langt bilen kommer nordover via Østerdalen.

1. Premien er en Isuzu Extended Cab med manuelt gir
2. Det er kun en som vinner bil.
3. Man må ha fylt 18 år for å være med i konkurransen
4. Om flere har tippet riktig antall kilometer. Vil det bli trukket en vinner.
5. Kun delta en gang i konkurransen.
6. Konkurranseperiode 06.04.2010 - 23.06.2010
7. Juks eller forsøk på å vinne som strider imot konkurransereglene fører til diskvalifikasjon.
8. Vinneren vil bli kunngjort 25.06.2010"

Mer informasjon om konkurransen på www.isuzu.no.