Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer

PowerCan - bruk koppholderen til noe fornuftig

Smart løsning gir deg stikkontakt i bilen.

Vi har vel alle opplevd behovet for å nettstrøm i bilen, enten det har vært Nintendoen, kameraet eller PC-en som har hatt behov for å lades. Til dette formålet finnes det såkalte invertere som omdanner 12V til 220V, men sjelden har vi sett like smarte løsninger som PowerCan fra danske Sandberg.

Det unike er først og fremst utformingen. Som våre danske venner uttaler det, PowerCan er utformet som en coladåse, eller kanskje enda mer beskrivende, en statoilkopp. Diameteren er 6,6 cm. Hele poenget er nemlig at den skal kunne plasseres i koppeholderen bilen, og dermed er den alltid lett tilgjengelig. Du slipper dessuten å snuble i kabler som ellers gjerne hadde blitt liggende på gulvet.

Max 90W

 Foto: Sandberg
Foto: Sandberg Vis mer


PowerCan har en 60 cm lang ledning som plugges i strømuttaket i bilen, og så får du umiddelbart tilgang til inntil 90W utgangseffekt - nok til de fleste bærbare PC-er, og mer enn nok til små mini-TVer, ladere og lignende. På siden har du dessuten en 5V USB-kontakt for lading av mobiler, MP3-spillere og lignende.

Vi gjorde en rask test av PowerCan, og den fungerte helt som forventet.

Veiledende pris på produktet er 389 kroner inkludert mva. En oversikt over norske distributører dinner du på www.sandberg.it.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Kjekke USB-ting til nøkkelknippet.