Porsche Macan nærmer seg produksjon

Har du sett på Cayenne? Nei, Macan skulle det være.

Automedias bilder viser med all tydelighet at Porsche Macan, Cayennes lillebror, nærmer seg produksjonsklar stand. Her har spionfotografene overrasket den under vintertesting "et sted i Skandinavia". Foto: Automedia
Automedias bilder viser med all tydelighet at Porsche Macan, Cayennes lillebror, nærmer seg produksjonsklar stand. Her har spionfotografene overrasket den under vintertesting "et sted i Skandinavia". Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spionfotografene fra Automedia har vært ute med kameraene sine igjen, og denne gangen er det Porsche som er "offeret".

Se Porsches nye stasjonsvogn!

Har du sett på....

Jada, jada... Vi har omtalt den kommende, mellomstore SUV-en tidligere, og nå er det tydelig at bilen nærmer seg produksjon. Vintertestingen er i hvert fall i full gang.

Som tidligere er testbilen maskert slik at man skal tro det er en Cayenne man ser, med falsk "kromlist" og falske "Cayenne-lykter" både foran og bak.

Porsche Cayenne testkjørt

Macan blir mindre enn Cayenne, men den blir ingen smågutt allikevel; den vil være basert på samme plattform som Audi Q5. Hjulene på den delvis maskerte bilen vi ser her, bringer for øvrig tankene hen på Audi.


Audi-basert

I forhold til Q5 er det imidlertid å forvente at dette blir en adskillig mer luksuriøs og sportslig bil - merkenavnet Porsche forplikter selvfølgelig. Men hensikten er samtidig å tilby en Porsche-SUV flere kan ha råd til - ved å utnytte synergier som er mulige nå som Porsche er en integrert del av Volkswagen-konsernet.

Motorene blir dermed sannsynligvis Porsche-trimmede versjoner av motorene Audi benytter i dag, og det forventes en toppmotorisering på 375 hestekrefter fra en 3-liters V6-motor.

Fornyet Audi Q5 prøvekjørt

Sportspremium

Når Porsche Macan kommer på markedet, vil den være en sportslig konkurrent, ikke bare til konsernfetter Q5, men også BMW X3, Mercedes GLK og design-bomben Range Rover Evoque. Det blir nok ikke før et stykke ut i 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer