Peugeot 207 SW er litt romsligere enn den vanlige kombiutgaven
Peugeot 207 SW er litt romsligere enn den vanlige kombiutgavenVis mer

Populær småbil fornyet

Småbilen Peugeot 207 er oppgradert med lavere utslipp og en litt mer moderne fremtoning.

Det er ingen radikale endringer på den nye utgaven av 207, men snarere litt finpuss her og der. 207 har stått seg godt mot konkurrentene som har kommet de siste par årene og derfor er det nok greit å nøye seg med noen mindre justeringer i denne omgang.

Oppdateringen gjelder alle versjoner av 207, også stasjonsvognen SW og kabrioleten CC.

Det første man legger merke til er de forsiktige designendringer i fronten. Også baklysene har blitt nye. Innvendig er det noen nye materialer og detaljer. Blant annet er instrumentpanelet nytt.

99 gram CO2

Forbruks- og utslippstallene er senket noe på flere varianter, men det er først og fremst den spesielle spareversjonen av den vanlige kombimodellen, 207 HDI FAP 99g, som er interessant i så måte. Den klarer seg med 0,38 liter per mil og altså 99 gram CO2. Dette er omtrent på samme nivå som konkurrentene fra Volkswagen og Ford.

Peugeot 207 SW er litt romsligere enn den vanlige kombiutgaven
Foto: PeugeotRedusert motstand fra luft og vei er sentrale virkemidler for å oppnå såpass lave tall. Også selve motoren er justert. Girskiftindikator er for øvrig standard på alle utgaver med manuell girkasse.

Mange motorer

For øvrig strekker motortilbudet seg fortsatt fra 75 til 175 hestekrefter i den vanlige kombien. SW og CC er tilgjengelig med litt færre motoralternativer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den oppgraderte versjonen av 207 kommer til Norge til høsten. Priser er ikke offisielle.