Plass og komfort

Opels mellomklassebil har sine sterke punkter nettopp når det gjelder plass og komfort.

Plass og komfort


Til tross for at den bare er middels lang i forhold til konkurrentene, har Opel greid å utnytte plassen godt i Vectra, og med et bagasjevolum på hele 500 liter plasserer den seg helt i toppen hva gjelder lasteevne i denne klassen.

God informasjon

Vår testbil er Opels toppmodell, dette reflekteres i et høyt utstyrsnivå der bare skinnseter og elektrisk soltak ikke hører til blant listen over medfølgende utstyr. Her finner du blant annet en kjørecomputer, fartsholder, klimaanlegg, elektronisk traksjonskontroll, automatgirkasse også videre og så videre.

Vi vil særlig trekke frem det store informasjonsvinduet ved siden av speedometeret som et stort pluss, her kan du finne informasjon om bensinforbruk , tripteller, eller informasjon om Radio/CD-spiller -- som styres fra en enkel rattbetjening. Eksemplarisk.

Sterk og svak

Vectra har et lavt støynivå både med hensyn til dekk-, motor- og vindstøy, og fjæringskomforten er i det store og hele upåklagelig. Derfor er det synd at setene er litt for harde etter vår smak, og at innstillingsmulighetene for ratt og førersete er litt begrensede. Setet har dessuten en litt for bred sittepute til å gi god sidestøtte.

Synd, for Opel er i nærheten av å lage en mellomklassebil som kan ta knekken på flere av sine konkurrenter. med hensyn til komfort.

Artikkelen fortsetter under annonsen