Plass og komfort

Hyundai plasserer Accent i småbilklassen og selv om plassforholdene er gode, kunne godt Hyundai ha gjort en bedre jobb med setene.

For du trenger ikke å kjøre mange mil for å kjenne at sitteputen i forsetet er i korteste laget, og selv om setet har et utall forskjellige justeringsmuligheter hjelper ikke det mot at man blir sliten i lårene. Grunnen er selvfølgelig at lårstøtten er for dårlig -- og akkurat det er litt synd, for førersetet har justerbar korsryggstøtte og god støtte for ryggen. En kort sittepute ødelegger dermed det som ellers kunne vært et godt sete.

Også i baksetet er det rom for forbedringer, og igjen er det sitteputen som er problemet. Heller ikke her er den lang nok, noe som fører til at man blir sliten i lårene.

Komfortabel fjæring

Det er imidlertid vanskelig å kritisere lille Accent for fjæringskomforten, for over korte såvel som lange ujevnheter er det ikke store ubehaget man merker. Støynivået er også lavt -- med unntak av når du lar motoren spille på hele registeret.

God bagasjeplass

Også bagasjeplassen i Hyundai Accent er bra. Rommet er lett å utnytte, og innlastningshøyden er lav. Vi begriper imidlertid ikke at Hyundai ikke enda har forstått at innvendige lukehengsler stjeler plass, og i verste fall kan knuse noe av det du frakter.

I følge Hyundai har bagasjerommet en kapasitet på 321 liter og 859 liter dersom du legger ned baksetet.