Plass og komfort:

Selv om Space Wagon er stor og rommelig, får du ikke i pose og sekk. Enten frakter du mennesker eller gods. Som syvseter er det nesten ikke plass til bagasje i det hele tatt. Derimot er bilen fin til enten det ene eller andre.

Plass og komfort:


Det er stor plass i en Mitsubishi Space Wagon. Det er opp til deg å finne ut hvordan plassen skal utnyttes. Det er nemlig ikke mulig å få både i pose og sekk. Enten kan du frakte passasjerer eller bagasje.

Som syvseter

Det går greit å reise syv mennesker i en Space Wagon. Det er forholdsvis god plass til alle sammen, og inn- og utstigning går også greit siden midterste seterad kan skyves frem og tilbake.

Alle passasjerer unntatt vedkommende i midten på andre seterad har både hodestøtter og trepunktsbelter. Ellers er justeringsmulighetene gode slik at det blir forholdsvis levelig for de som sitter bakover i kupeen også.

Som femseter

Hvis du velger å fjerne den bakerste seteraden åpenbarer det seg en gedigen bagasjeplass. Da har du muligheten til å frakte fem voksne pluss tilhørende mengder bagasje på lengre turer. Vi synes bilen egner seg best som femseter til tross for at det eksisterer to seter til.

En annen smart detalj er at det er flatt gulv mellom forsetene. Dette gjør at du kan bevege deg rundt i bilen uten å være nødt til å gå ut.

Utallige setekombinasjoner

Plass og komfort:

Til tross for at andre seterad ikke kan fjernes helt, burde det være mulig å finne en kombinasjon som passer akkurat deg. På bildene til høyre ser du noen varianter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

God på langtur

Plass og komfort:

Etter en meget omfattende dagstur kan vi bekrefte at komforten er meget god. Det er god plass og setene gir veldig god støtte. Det er greit med justeringsmuligheter og verken lår eller korsrygg blir utslitte etter lange etapper.

Plass og komfort:

Alle former for støy opptrer også på et meget behagelig nivå. Hjul- og vindstøy er så å si fraværende og det er ikke mye å si på motorstøyen heller. Selv på høye turtall er det ikke mye å utsette på støybildet.