Plass og komfort

Chrysler Voyager er komfortabel. Den er attpåtil komfortabel for syv personer.

Plass og komfort
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er kun takhøyden for de som sitter i bakerste seterad som er litt begrenset. Ellers sitter alle passasjerer med akseptabel benplass. Årsaken er å finne i bilens bredde - Voyager skiller seg fra konkurrentene ved å være nesten to meter bred.

Folkerett

Koppholdere til alle og nok oppbevaringsrom er viktig for amerikanerne. I Voyager får du det, og slike ting hjelper på passasjerenes humør. At koppholderne er beregnet for 1,5-liters begere får så være.

Sikkerheten for enkeltpassasjerene er ivaretatt ved at alle syv plasser har hodestøtter og trepunktssikkerhetsseler. Når det gjelder kollisjonsputer er Voyager utstyrt med fire; to tretrinns frontkollisjonsputer, og to sidekollisjonsputer.

Plass og komfort

Tidligere utgaver av Voyager har kommet svært dårlig ut i kollisjonstester. Denne utgaven skal være betydelig forsterket i fronten. Chrysler Voyager har ikke gjennomgått Euro NCAP-test, men i en amerikansk kollisjonstest (NHTSA) har den oppnådd tilfredstillende resultat.

Bedre seter

Også setene er forbedret i Voyager. Hvis du liker høy sittestilling, armlener og stopp på den myke siden – da vil du trives i det elektrisk regulerbare førersetet.

Resten av setene i syvseteren er også komfortable, og de har alle mulighet for å regulere seteryggens vinkel. Alle enkeltsetene har armlener. Sidevinduene i rad to lar seg ikke åpne, og i rad tre er det kun ”vippevinduer” som styres fra førersetet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fleksibel

Komfortable seter er tunge, og selv om det er mulig fjerne både andre og tredje seterad, er det i praksis en tung jobb. De to enkeltsetene i rad to kan til nød løftes ut, og ved hjelp av en grei ”tralleløsning” kan den bakerste sofaen trilles fram. Det gir bagasjekapasitet i kassevognklassen.

Plass og komfort

Som syvseter er bagasjeplassen 440 liter, men det er vanskelig å pakke bilen fordi mye av volumet er i høyden. Bakerste seterad kan skyves frem, og selv om benplassen da blir i snaueste laget er det mulig å få plass til mer bagasje. Med bakerste rad fjernet er kapasiteten hele 1.290 liter og du har fortsatt plass til fem personer.

Chrysler Voyager er en dyr bil som syvseter, og den har konkurrenter. Dette kan du lese mer om i avsnittet Konklusjon og konkurrenter.