Plass og komfort

Interiøret er praktisk og ujålete, og bør være det for å tåle alt plassen kan brukes til.

Publisert
Sist oppdatert
Plass og komfort
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Interiøret er på samme måte som utseendet noe du enten liker godt eller misliker sterkt. Vi likte det praktiske, luftige og lyse interiøret godt.

Bruksbil

Selvsagt finner du seter som omfavner deg i større grad enn de enkle Kangoo-setene. Til tross for relativt kort sittepute, og ingen mulighet for å justere rattet, var sittekomforten helt grei og det var mulig å finne en fornuftig sitteposisjon. Sidestøtten var faktisk overraskende god. En smart justerbar hodestøtte ga mulighet for god hvile i passasjersetet.

Baksetet tilbyr god benplass, og passasjerene kunne sittet med flosshatt om de skulle ønsket det. Det delte baksetet kan felles frem slik at det er plass til en eller to passasjerer i tillegg til den økte bagasjeplassen.

Som E-klasse

Bagasjerommet har plass nok i høyden til yuccapalmene og barnevognen går rett inn uten demontering, på mange måter er dette den perfekte bruksbil. På grunn av plasskrevende firehjulsdrift er reservehjulet plassert på høykant i bagasjerommet.

Plass og komfort

Derfor måler bagasjerommet 50 liter mindre enn i versjonen med forhjulsdrift. Der måler bagasjerommet 600 liter, det samme som Mercedes-Benz E-klasse stasjonsvogn. Det er ikke dårlig for en bil som kun er 4 meter lang.

Les videre om konklusjon og konkurrenter her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer