Plass og innredning

Innredningen i White Shark 175 Club er svært enkel: Midtstilt konsoll, aktersofa og en v-sofa forut. Ikke mer enn det høyst nødvendige, og det er mer enn nok i en skjærgårdsjeep på 17,5 fot.

Plass og innredning

Det enkle interiøret gjør i våre øyne båten både stilren og elegant, det gir deg mye plass til disposisjon, og ikke minst, det er en drøm å vedlikeholde.

Et hav av stuverom

De franske båtkonstruktørene har tydeligvis lagt stor vekt på å ikke snyte deg for stuverom. For stuverom finner du der det i det hele tatt har vært praktisk mulig å konstruere noe slikt: Både under sofaen forut og akter, og inne i den ruvende konsollen. Dessuten er det innrettet et lite hanskerom styrbord for rattet. Hvis du ikke er fornøyd med stuveplassen i White Shark 175 Club foreslår vi at du holder deg unna skjærgårdsjeeper og heller satser på danskebåten.

Funksjonelle finesser

Franskmennene har også begått en genistrek under utviklingen av interiøret forut: V-sofaen forvandles ved hjelp to plater til en diger solseng. Her trives man. Rett og slett. Og blir man mett av sol og sulten på mat er det bare å hente frem bordbenet. Den samme platen som utgjorde solsengen fungerer nå som et hendig bord. Middagen er servert.

Fransk idioti

Fransk særhet er imidlertid ikke alltid like genial, den kan også grense mot det totale idioti. Man plasserer for eksempel ikke sikringsboksen i åpningen til et stuverom. Det vil si, gjør man det er man sikret at den vil rives av hver gang noe skal stuves vekk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Plass og innredning

Luken til taurommet i baugen holdes på plass av en strikk. Ja, en strikk. Dette medførte at den selvsamme luken slo opp et titalls ganger under en times kjøring i motsjø. Skipperen, som fra før av har høyt blodtrykk, måtte følgelig sette motoren i fri, forlate sin kjære førerplass og begi seg forut. Godt akkompagnert av ord hans mor brukte en hel oppdragelse på å bekjempe. Denne hjerte- og karsykdomfremkallende stupiditeten skulle selvfølgelig vært konstruert annerledes: Gasspumpe eller et lukefeste, bare ikke en strikk.

Det digre rattet, som ved sin størrelse og nærmest horisontale plassering minner om et bussratt, fungerer godt når man står, men ikke når man sitter.

På ønskelisten står også oppvippbare stoler, som gir støtte også når man manøvrerer stående.

Hvilke bruksområder har White Shark 175 Club? Les mer her.