Plass og innredning

Utseende til 5910 Big Ride vekker neppe mye oppmerksomhet. Men om bord i nyheten fra Yamarin slår det oss: Dette er et godt sted å være.

Plass og innredning
Plass og innredning
Plass og innredning

Innredningen i Yamarin 5910 Big Ride er enkel: Aktersofa, to stoler bak vindskjermen og en v-sofa forut. Vi bebreider ikke deg som nå undertrykker en gjesp. Men vent litt med å falle i søvn. For selv om den finske nyheten er tradisjonell som selve ur-skjærgårdsjeepen , er den like fullt et stykke kvalitet.

Høy fart og høye bølger

Listen over positive sider ved 5910 Big Ride er nemlig lang: Utfyllingsbenk som gir deg solseng forut, kraftige håndrekker og mengder av stuveplass, for å nevne noe. Dessuten: Skrangling fra interiøret forblir fraværende selv under den uheldige kombinasjonen høy fart og høye bølger.

”Non-feedback”

Førerplassen er også god. Setene er regulerbare i lengderetningen, slik at selv du som titulerer deg som Langbein sitter komfortabelt. Og hvis du skal føre båten stående er det bare å regulere i vei, og setet er lysår aktenfor sarte lår. Som styrmann vi du trolig også sette pris på styringen. Yamarin 5910 Big Ride er nemlig utrustet med en såkalt ”non-feedback” styring, noe som gjør at rattet ikke lar seg påvirke av propellrotasjonen, men holder seg stabilt selv når du bruker labbene til å fyre opp pipa.

Hvis du mener nyheten fra Yamarin er en båt å trakte etter bør du ta deg tid til å lese "Konklusjon og konkurrenter".

Artikkelen fortsetter under annonsen