Pickup fra Jeep

SPIONBILDER: Jeep har ikke stilt med pickup på nesten 20 år, men nå ser det ut som Wrangler dukker opp i pickup-drakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og det er firedørs-versjonen Wrangler Unlimited som får sidedørene bak sveiset igjen, og deler av kupeen omgjort til lasterom.

Wrangler Unlimited er en versting av en offroader, men det ser ut som pickup-versjonen vil få bladfjærer bak og med det litt mindre følsomme terrengegenskaper. Lastekapasiteten øker derimot med god, gammeldags bladfjæring.

Sjekk hva bilen din er verdt

image: Pickup fra Jeep

Pickup fra Jeep

  1. Store bilder!
image: Pickup fra Jeep


Sannsynligvis blir det samme kraftige 2,8-liters dieselmotor som i Wrangler under panseret, den leverer 410 Nm og 177 hestekrefter, og kan leveres med sekstrinns manuell eller femtrinns automagirkasse.

Kan bli varebil

Den norske importøren jobber med å få vanlig firedørs Wrangler Unlimited godkjent som varebil, men en pickup-versjon blir nok lettere å få helskinnet avgiftssystemet.

For å lage pickup av Wrangler Unlimited er takkonstruksjonen endret med en lang plastbit fra hekken og frem til b-stolpen. Det er ingen offisielle opplysninger om Wrangler pickup foreløpig, men bilen på bildene ser relativt produksjonsklar, og vi kan håpe på at pickupen er med når Jeep viser 2009-modellene på nyåret.

  • Store bilder av Jeep pickup.
  • Her finner du mer Jeep-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder