Peugeot 1007 - en ny type småbil

Peugeot satser på et nytt konsept i småbilklassen. Fleksible seteløsninger og smarte dører i miniformat finner du på den nye modellen 1007.

Peugeot 1007 - en ny type småbil

Peugeot 1007 - en ny type småbil

  1. Store bilder
Peugeot 1007 - en ny type småbil
Peugeot 1007 - en ny type småbil


Vi har allerede vist frem spionbilder av Peugeot 1007. Den saken finner du på denne lenken. Allerede da var det klart at en offisiell lansering var nært forestående.

Elektriske skyvedører

Peugeot 1007 har noe så sjeldent som to elektrisk drevne sidedører. Et klikk på fjernkontrollen er det eneste som skal til for at bilen åpner seg og tilgang til alle fire seter skal bli rimelig god. Dette burde bli en het kandidat for de som parkerer mye i trange garasjer og parkeringshus. For å kunne åpne dørene krever ikke bilen mer plass i bredden enn det sidespeilene bruker.

1007 skal være en full fireseter, men interiøret har flere muligheter som gjør bilen egnet til variert bruk. Du kan maksimere bagasjerommet ved å legge ned eller ta ut baksetet. I tillegg kan høyre forseterygg legges ned.

Mini-fleksibil

1007 er 3,73 meter lang og 1,61 meter høy. Sammen med de mange seteløsningene og de praktiske dørene forsøker Peugeot å få dette til å fremstå som en liten fleksibil.

Tre motorer

1007 blir først levert med to bensinmotorer og en dieselmotor. Bensinmotorene har henholdsvis 1,4 og 1,6-liters slagvolum og yter 75 og 110 hestekrefter. Dieselmotoren er en 1,4-liter med 75 hestekrefter.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Peugeot-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder