Oppgradert Kia Sportage

Den nye Kia Sportage skal være forbedret på mange punkter og alle vordende Kia-kunder trenger ikke bekymre seg for prisene. De er fortsatt gunstige både for personbiler og varebiler.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tidligere var prisen en av de få gode grunnene til å kjøpe Kia Sportage. Dette skal nå være historie, og den oppgraderte modellen skal være forbedret å en rekke punkter, særlig på interiøret.

Mye nytt innvendig

Nye eiere av Kia kan i første rekke glede seg over elektronisk justering av innetemperatur ved hjelp av enhendel på rattet, nytt instrumentpanel og brytere, høydejusterbare sikkerhetsbelter, nytt setetrekk samtstrømuttak og bagasjenett i lasterommet.

Mindre støy

Dørene har fått ny utforming, noe som skal redusere vindstøyen. Nytt eksosanlegg skal ytterligere minske vibrasjoner og motorstøy.
Kia leveres med det mest nødvendige, men for en beskjeden pris kan du få et betydelig løft på utstyrsnivået. For 13.500 kroner får du nemlig klimaanlegg, fem aluminiumsfelger, kufanger, takrail, to-farget lakkering, sideskjørt og skjermutbyggere.

Motorer

Kort Sportage kan leveres med både bensin- og dieselmotor. Bensinmotoren yter 118 hester og turbodieselmotoren yter 83 hester. Lang Sportage, som du kan lese om her, leveres kun med bensinmotor.

Priser

Kort personbil med bensinmotor: 248.400
Kort personbil med dieselmotor: 254.800
Kort varebil med bensinmotor: 175.850
Kort varebil med dieselmotor: 180.850
Lang personbil med bensinmotor: 269.900
Lang varebil med bensinmotor: 189.000