Spy-Shots of Cars
Spy-Shots of CarsVis mer

Oppgradert BMW X5

Det ligger an til at X5 skal få en kosmetisk oppgradering, samt tekniske nyheter på motorsiden.

Ryktene går ut på at BMW skal oppgradere X5. Utenpå er det ikke store ting, men det ligger an til nye støtfangere og nye detaljer i lyktene. Det høres kanskje ikke så omfattende ut, men frisk design på lyktene kan gjøre underverker med en aldrende front.

Ryktene om at BMW vil gå bort i fra delt bakluke tror vi ikke noe på. Nå er det slik at man løfter noe av luka opp og at den nedre delen felles ned. Selv om personer med begrenset rekkevidde ikke rekker det som er innerst i bagasjerommet, regner vi med at det vil være på denne måten fortsatt.

Motorer

Motormessig er X5 i grunn oppdatert, men er fortsatt utstyrt med den gamle V8-motoren uten turboer. Vi regner med at BMW vil dytte inn 407-hesteren med 600 newtonmeter i X5 også. Det som kanskje er mer interessant, og enda mindre aktuelt for de fleste, er hybridversjon. På kjøring av X6 Activehybrid fortalte BMW at hybridpakka i teorien passer i en rekke forskjellige modeller, og ikke minst i X5 som deler mye varer med X6.

Hybridpakka i BMWs fullhybrid består av 407-hesteren samt to elektriske motorer som sitter inne i girkassa. Den ene yter 91 hestekrefter og 260 newtonmeter og den andre yter 86 hestekrefter og 280 newtonmeter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spy-Shots of Cars
Spy-Shots of Cars
Spy-Shots of Cars
Spy-Shots of Cars
Spy-Shots of Cars