Opel Antara

Vi har lenge trodd at Opel ville vise både ny Corsa, Antara og GT på bilutstillingen i Geneve. Ny informasjon tyder på at bare GT skal avdukes i Geneve i slutten av februar.

Opel Antara

  1. Store bilder


Uansett om Opel viser denne i Geneve eller ikke, er det mye som tyder på at det nærmer seg en lansering av Opels SUV. Denne bilen vil nok bli større enn Rav 4, Gran Vitara og CR-V og vil heller plassere seg sammen med den nye Hyundai Santa Fe. Chevrolet Captiva blir også en variant i denne klassen, og den baserer seg på det samme råmaterialet som Opel Antara. Captiva er 4,64 meter lang og nye Hyundai Santa Fe er 4,68 meter lang.

Motorer

Det er uklart hvilke motorer som kommer i denne bilen, men det ville være rart om ikke 1,9-literen som allerede befinner seg i flere Opel-modeller også tar plass her. Det finnes to varianter av denne motoren som yter henholdsvis 120 og 150 hestekrefter. 1,9-liters motor vil i denne sammenhengen være til stor fordel for Opel prismessig. For eksempel er både Honda og Toyota låst til en 2,2-liters dieselmotor. Det samme gjelder Santa Fe som også får en 2,2-liters dieselmotor med 153 hestekrefter.

Bildene er dessverre mye tildekket, men interiørbildet avslører med sikkerhet at dette er en Opel. Lanseringen er fortsatt litt usikker, men Chevrolet-varianten kommer til Norge til høsten. Mer om Chevrolet Captiva finner du her.

Store spionbilder finner du her.

Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder