Også BMW med lang utstyrsliste

Forrige søndag drev vi ap med de norske Kia og Hyundai-importørene, som opererer med voldsomt lange standardutstyrslister. Nå viser det seg at BMW leker den samme leken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi fikk en rekke tilbakemeldinger fra våre lesere, etter at vi forrige søndag hadde det moro på Kia og Hyundais bekostning. Flere av de dem påpekte at Kia- og Hyundai-importørene ikke er alene om å fylle standarutstyrslistene med selvfølgeligheter. En av våre lesere ba oss titte nærmere på den norske BMW-importørens nettsider, noe vi gjorde. Og jammen viser det seg at BMW er like opptatt av å fremheve sitt høye utstyrsnivå som sine koreanske konkurrenter.

950.000 kroner

Hør bare hva vi fant på standarutsyrslisten til den utgående BMW 540iA, en bil til drøye 950.000 kroner: ABS-bremser, elektrisk oppvarmet bakrute, startsperre og ekstra bremselys. For å si det sånn - vi blir ikke spesielt imponert og må nok innrømme at vi regner dette utstyret som relativt selvsagt, selv når en bil koster en femtedel av det 540iA gjør.

Raus liste

image: Også BMW med lang utstyrsliste


Men BMW gir seg ikke med det. Standardutsyrslisten viser nemlig at du også får med instruksjonsbok på kjøpet. Oppvarmede forseter får den heldige 540-eieren også, for ikke å snakke om kjørelys. Man trenger ikke engang å betale ekstra for askebeger, sigarettenner eller bortfall av modellbetegnelse. Alt påspanderes av den gavmilde BMW-importøren.

Og selve rosinen i pølsa - du får faktisk "ekstra drivstoff fra fabrikk", noe som betyr at potensielle BMW-kunder faktisk ikke trenger å ha med seg reservekanne når de skal handle bil. Å du, for en luksus.

Se selv

BMWs generøse utstyrsliste finner du her.

Relaterte artikler:

  • Her finner du flere humor-artikler

  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!