Foto: Volvo
Foto: VolvoVis mer

Nytt fra Volvo

Konsept-fronten fra S60 Concept har funnet veien til C70.

Volvo introduserte med XC60 en ny type design som fjernet seg enda et par hakk fra den klassiske firkantete stilen de hadde vært kjent for fra 140-serien ble lansert på sekstitallet. I Detroit i januar i år viste de så frem en S60 Concept som videreførte denne designen i sedanformat.

Volvos nye frontdesign

Nå - godt i forkant av lanseringen av produksjonsversjonen av S60 - kommer den nye fronten, litt overraskende, på en bil der vi ikke ventet den, nemlig på kabriokupéen C70. S60 blir nok ikke å se i Frankfurt, men det blir derimot denne.

Ny familieidentitet

Det dreier seg ifølge Volvo om en relativt diskré retusjering av fronten og hekken som i fremtiden vil gjøre at denne modellen, som det i første halvår i år ble solgt 14 eksemplarer av her i landet, integrerer seg naturlig i modellrekken til Volvo. Onde tunger hevder at det ser ut som om den klassiske Volvo-fronten har smeltet og rent inn- og nedover. Andre vil synes at det gir bilen en markant og dynamisk personlighet. Når det gjelder hekken er den mest synlige endringen diodene i baklyktene.

For øvrig sier Volvo at interiøret også er oppgradert med nye instrumenter og bedre materialer.

Som nevnt kommer nye C70 til å vises på bilutstillingen i Frankfurt som åpner for publikum den 17. september.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: Volvo
Foto: Volvo
Foto: Volvo