Nytt fra Fiat-gruppen

I forkant av bilutstillingen i Geneve er det mange bilprodusenter som melder om endringer på sine produkter, selv om det er minimale forandringer som er gjort. Nå melder Fiat-gruppen om endringer på Fiat Marea, Marea Weekend, Alfa Romeo 145 og 146.

Marea og Marea Weekend skal ha gjennomgått en endring både teknisk og utseendemessig. De utseendemessige endringene er helt minimale og dreier seg mest om nye stoffer på interiør, nytt design på instrumenter, og mer sikkerhets-utstyr. Fiat-gruppen melder dessuten om 3 nye motorer; en femsylindret 2,0-liter bensinmotor med 154 hestekrefter, en 1,9-liters turbodiesel med direkteinnsprøytning og Common-Rail-teknikk(JTD) og 105 hester, og en 2,4-liters femsylindret dieselmotor av samme type med 130 hester. Disse kommer i tillegg til 1,6 og 1,8-literen som selges i dag, men de nye motorene er ikke ventet å komme til Norge.

Nytt fra Fiat-gruppen

Alfa Romeo

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Fiateide Alfa Romeo har også vært ute med fin penn og korrekturlakk, og 145 og 146 skal fremstå med et oppjustert front- og hekk-parti. Disse har også fått et tilskudd i motorrekken; den samme 1,9-liters JTD-motoren som i Marea og Marea Weekend. Annet nytt fra Alfa Romeo som presenteres på bilutstillingen i Geneve, er 156 med nye halv- og helautomatiske gearkasser.