Nytt bilprogram på TV

I kveld klokken 21:30 har bilprogrammet «Panser» premiere på TV-kanalen MAX. I videoen får du en 30-sekunders smakebit, og her får du vite mer om innholdet.

<b>MUSKELBILER:</b> I første episode ser du blant annet test av Chevrolet Camaro mot Ford Mustang. Foto:  Stein Inge Stølen
MUSKELBILER: I første episode ser du blant annet test av Chevrolet Camaro mot Ford Mustang. Foto: Stein Inge StølenVis mer

God bilunderholdning finnes i alle medier. Nettet er proppfullt av videosnutter både fra inn- og utland. Aldri før har det vært en større flora av bilrelaterte TV-programmer. Her kommer et til, fra Autofil - nå på MAX.

Med TVNorge og TellusWorks i ryggen, prøver DinSides søstermagasin Autofil å lage Norges beste bilmagasin på TV.

Merk: Autofil og DinSide har samme eiere i DB Medialab og Aller.

Kjøreglad programleder

Med på laget er tre biljournalister fra Autofil og drifter-esset Fredric Aasbø. Han fløy rett fra Los Angeles for å hive seg på en fullstendig ukjent prøvelse: Å være programleder for Norges nye bilsatsing på TV.

Normalt er hans jobb å kjempe om pallplass blant de aller beste driftere i verden, både i de amerikanske- og de asiatiske drifteseriene.

PROGRAMLEDERNE: Fra venstre Espen Stensrud, Fredric Aasbø, Stein Inge Stølen og Lord Arnstein Landsem.  Foto: SBS DISCOVERY
PROGRAMLEDERNE: Fra venstre Espen Stensrud, Fredric Aasbø, Stein Inge Stølen og Lord Arnstein Landsem. Foto: SBS DISCOVERY Vis mer


I tillegg til feite breisladder og dekkrøyk, bidrar superbiler, veteranbiler, elbiler og bilglade kjendiser til å bringe deg så tett på moroa som overhodet mulig uten å kjøre selv. Innslagene er laget i Norge, men også i USA, England, Frankrike, Italia, Litauen, Latvia, Tyskland, Japan, Sverige og Hawaii.

Dette får du i første episode

MUSKELBILER: I første episode ser du blant annet test av Chevrolet Camaro mot Ford Mustang. Foto:  Stein Inge Stølen
MUSKELBILER: I første episode ser du blant annet test av Chevrolet Camaro mot Ford Mustang. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer


I første episode har vi tenkt å ta en nærmere titt på bilkulturens vugge, USA. I ørkenen tester vi to av de råeste amerikanske muskelbilene; Ford Mustang mot Chevrolet Camaro.

Programleder Fredric Aasbø tar oss så med til Irwindale i California, bedre kjent som House of Drift. Der får du se han gjøre det han er aller best til, nemlig sladde så bredt og fort som mulig, så nær betongvegger og konkurrenter som mulig.

I Hollywood besøker vi den kjente bilinteresserte norske filmregissøren Harald Zwart som forteller varmt om sin drømmebil.

Hjemme i Norge har Autofil-redaksjonen fått i oppgave å finne en amerikansk drømmebil til en potensiell kjøper.

Den rake motsetningen til den amerikanske bilkulturen er europeisk supersportsbil. Vi tester den nye og spennende Pagani Huayra i Italia.

Sjekk filmen her: