Nyhet: Honda @125 - splitter ny scooter er på vei

Det europeiske scootermarkedet har eksplodert slik at Honda har utviklet nok en ny modell. @125, som den heter, er designet i Tyskland og bygges i Italia.

Nyhet: Honda @125 - splitter ny scooter er på vei

Nyhet: Honda @125 - splitter ny scooter er på vei

  1. Stort bilde @125


Den stadig økende etterspørselen etter scootere i Europa har fått Honda til å utvikle en helt ny modell med det klingende navnet @125. Navnet skal, i følge Honda, ikke bringe assosiasjoner til Internett og e-post adresser. Det er det sneglelignende utseende som gjør at Honda velger dette navnet.

Målgruppe

@125 skal sikte mot en litt mer voksen brukergruppe som foretrekker stil, komfort, praktiske løsninger og bensinøkonomi. De fleste har bil i tillegg, men vil antagelig sette pris på scooterens smidighet i byens tette gater.

Motor

Mange scootere i dagens marked har luftkjølte totaktsmotorer hvor du blir plaget med høy røykutvikling og hvor du må passe på at oljetanken ikke går tom. @125 er utstyrt med en vannavkjølt firetaktsmotor som yter 12,9 hestekrefter ved 9.000 omdreininger i minuttet. Dette kombinert med trinnløs girkasse burde gi bra ytelse og god brukervennlighet.

Scooteren har velutstyrt instrumentpanel og du har til og med et hanskerom du kan fylle med rot.