Nye og bedre bilder av neste Vectra

Neste generasjon Opel Vectra nærmer seg stadig. Her er den fanget under hardtesting på en flystripe i Tyskland!

På bildene ser man tydelig at sjåføren presser nye Vectra til det ytterste. Det er også ganske åpenbart at man er inne i sluttfasen av utviklingsperioden. Designen under plastfolien virker å være ganske ferdig, og konturene er nå tydelige. De forteller oss at Vectra får en mer kupelignende front enn dagens stramme og litt firkantede modell. Større blir den nye generasjonen også, i alle fall i bredden og høyden. Dette burde resultere i enda bedre plass i kupeen.

Nye Vectra bygger på Epsilon II-plattformen som også kommer til å gi liv til blant andre kommende Saab-modeller.

V6 og firehjulsdrift

Nye og bedre bilder av neste Vectra

Nye og bedre bilder av neste Vectra

  1. Store bilder
Nye og bedre bilder av neste Vectra


Den nye plattformen åpner for firehjulsdrift og da i kombinasjon med V6’erne som vil utgjøre toppmodellene. I første omgang vil dét på bensinsiden trolig si en videreutvikling av den turboladede 2,8-literen vi finner også i dagens Vectra. En dieselsekser blir det også i en nyutviklet 2,7-liter med om lag 200 hestekrefter.

Mer avansert

Som dere sikkert skjønner ut fra motorene, og som vi tidligere har skrevet, blir kommende Vectra en mer avansert og påkostet bil enn dagens modell, i alle fall hvis kunden ønsker å betale for det. En rekke avanserte sikkerhetshjelpemidler vil være på plass, som for eksempel overvåkning av både trafikk, filoppmerking og eventuelle uvedkommende objekter i veibanen.

Neste Opel Vectra er ventet å debutere på Genève-utstillingen tidlig neste vår. Salget starter noen måneder senere.

  • Store spionbilder finner du her.
  • Her finner du mer Opel-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder