Nye motorer til Toyota Hilux

Vi testet nylig Toyota Hilux med den eneste tilgjengelige motoren, en 2,5-liters firesylindret diesel på 102 hestekrefter og 260 newtonmeter. Konklusjonen var at det var tilstrekkelig, men heller ikke mer.

Nye motorer til Toyota Hilux

  1. Store bilder


Toyota viser nå på London Motor show to sterkere motorer til Hilux. 2,5-literen er den samme som før, men har nå blitt betydelig sterkere. Maks effekt er 120 hester og dreiemomentet er på 325 newtonmeter. I tillegg kommer det også en 3,0-liter på 171 hestekrefter og 343 newtonmeter.

Automatgir

3,0-literen, som vi kjenner igjen fra Landcruiser, kommer bare i Double Cab-versjon. 2,5-literen kommer også som Single Cab og Extra Cab. Nytt er også at 3,0-literen kan kombineres med automatgir. Selv om vi snakker om en ganske gammeldags sak med fire trinn, er dette et stort fremskritt. 2,5-literen kommer bare med manuell girkasse. 0-100 tidene strekker seg fra 11,9 sekunder for 3,0-literen med automat til 15,2 for 2,5-literen med Double Cab

Mer utstyr


I tillegg til nye motorer er det også mindre endringer på utseendet, og listen over ekstrautstyr har blitt litt lengre og inkluderer nå blant annet DVD og navigasjon. Nye farger blir tilgjengelige, og panseret utstyres med et luftinntak. Konstantfartsholder er standard på 3,0 D-4D.

2,5 D-4D blir den første som kommer til landet, og vi kan vente den i november. 3,0 D-4D må vi vente lenger på, og den er trolig ikke på plass før neste høst. Vi kommer tilbake med priser når de er klare.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Toyota-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder