Nye Mercedes C-klasse - dobbeltspill

Mercedes har presentert sin nye C-klasse i Stuttgart foran et samlet pressekorps. I denne omgang viser vi hvordan bilen ser ut med sine to ulike fjes. Vi vil etterhvert bringe mer og detaljert informasjon.

Nye Mercedes C-klasse - dobbeltspill

Nye Mercedes C-klasse - dobbeltspill

  1. Store bilder
Nye Mercedes C-klasse - dobbeltspill


Vi har ved flere anledninger kommet med foreløpige bilder og informasjon angående Mercedes' svært viktige mellomklassebil, den nye C-klasse. Nå er bilen omsider avduket, og vi bringer her de første bildene.

Etterlengtet avløser

Den eksisterende C-klasse, til tross for sine mange gode egenskaper, begynte rett og slett å virke utdatert i forhold til hovedkonkurrentene Audi A4 og BMW 3-serie. Det var derfor viktig for avløseren å bevege seg oppover hva angår utseende, utstyrsnivå og motoriseringer. På alle disse punkter har Mercedes fornyet sin mellomklassebil, som kommer som sedan i første omgang og som stasjonsvogn senere på året. Designmessig har man ønsket å hinte til S-klasse, en god del avansert utstyr er blitt introdusert og motoriseringene har gjennomgått en foryngelseskur.

Kjemper med to fronter

Det mest iøynefallende er kanskje at nye C-klasse, i likhet med småbilen Peugeot 207, kan fås med to forskjellige frontpartier. Versjonene Classic og Elegance har den tradisjonelle familiesedanens front med stjerne på panseret mens den mer sporty innrettede Avantgarde får et utseende som minner om merkets kupé-modeller med hint til AMG-modellene.

Nye Mercedes C-klasse - dobbeltspill


Når det gjelder motoriseringer kommer C-klasse med en bred palett på både diesel- og bensinsiden - de nylig introduserte og moderne V6-motorene fortsetter sine karrièrer mens basis-firesylindret 1,8-liter i C180 får sin effekt øket fra 143 til 156 hestekrefter. På topp vil V8-AMG-maskinen på 6,2 liter og 450 hester bli å finne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi bringer detaljer om nye C-klasse samt flere bilder om kort tid.

Følg med!

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder