<b>Honda CR-V:</b> Det er på innsiden av bilen de virkelig store endringene er å finne. Foto: Wieck
Honda CR-V: Det er på innsiden av bilen de virkelig store endringene er å finne. Foto: WieckVis mer

Nye Honda CR-V kommer

DinSide skal på bilmessen i Los Angeles. Det skal nye CR-V også.

Dagens Honda CR-V er den tredje i rekken, og snart kommer fjerde generasjon til en butikk nær deg. Bilen ble ikke vist under bilmessen i Frankfurt, men får sin debut på Los Angeles Auto Show nå i november. Rett etter blir den å finne i salg i USA. Konseptbilen blir derimot vist for publikum nå i september på en relativt liten bilmesse i Orange County, der de fleste av bilprodusentenes hovedkontorer på vestkysten av USA er plassert.

LES OGSÅ:

Større og smartere

Vi har tidligere skrevet om nykommeren, men nå er det dukket opp flere bilder, og til og med en video av det Honda kaller konseptbilen. Det er likevel tydelig at bilen er så godt som produksjonsklar. Bilens nye design er litt kraftigere enn dagens, samtidig som den ikke lenger har en front over flere etasjer, som dagens modell. Den er blitt mer helthetlig og i ett. Også videre bakover er det tydelig at bilen har lagt seg ut. Det bekreftes også av Honda.

Oppgradert Insight med bedre utslipp

Se bildene som er tilgjengelige nå:

Foto: Wieck
Honda CR-V: Det er på innsiden av bilen de virkelig store endringene er å finne. Foto: Wieck
Foto: Wieck

Helt nytt indre

Honda forteller også at det er innvendig de virkelig store endringene er å finne. Bilen har fått et fullstendig nytt interiør som skal ha en mengde nye smarte løsninger som gjør at vi brukere kan tilpasse den bedre til hver enkelts behov. Det tyder godt på en bil som allerede er langt opp på listen over de med gode og smarte løsninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ny Civic på trappene

Når?

Selv om bilen skal på gata i løpet av året i USA, tyder mye på at vi må vente en stund til her på denne siden av dammen. I USA er det klart at nye motorer gir bilen lavere utslipp og redusert drivstofforbruk. Hva vi har i vente her på berget det for tidlig å si noe om, men det blir ingen premie for å tippe det samme for oss. Kanskje vi også kan håpe at de store femeikers felgene på konseptbilen også blir å få på produksjonsmodellen?

Se og hør James Jenkins fra American Honda Motor co. presentere Honda CR-V Consept: