Nye BMW M3 stripper

Den som venter på noe godt osv... Nå viser de siste bildene av M3-testing at nedtellingen nærmer seg null.

Nye BMW M3 stripper

Nye BMW M3 stripper

 1. Store bilder!


Fra Automedia har vi mottatt bildene som viser at BMW M3, en av verdens desidert mest populære høy-ytelses sportsbiler, nå nærmest er klar til å entre arenaen. Vi har tidligere vist spionbilder av denne bilen men nå viser bildene en bare såvidt tildekket kupéversjon.

V8

Den første M3 med V8-motor vil som tidligere antatt yte minst 400 hestekrefter og greie 0 til 100 kilometer i timen på vel fem sekunder mens toppfarten er begrenset til de sedvanlige 250 kilometer i timen. V8-motoren er utviklet på grunnlag av V10eren fra M5 og forventes dermed å stille med et slagvolum på fire liter. Man vil sannsynligvis kunne velge mellom en sekstrinns manuell girkasse og den nyeste SMG sekvensielle girkassen med syv trinn.

M5-lillebror

Bildet er manipulert
Bildet er manipulert Vis mer


Også utvendig vil M3 gjøre det klart at den er M5s spreke lille bror. "M"-logoer, luftinntak på forskjerm og doble eksosrør er på plass. Imidlertid vil den designmessig også klart tilhøre 3-serien med sine konkave flanker og aggressive front. I forhold til foregående M3 kan kjøreegenskapene være ytterlige forbedret; den nye V8-motoren skal være mer kompakt enn rekkesekseren den erstatter, og lengre akselavstand vil også hjelpe på vektfordelingen.

Den nye 3-serie kupé i farta
Den nye 3-serie kupé i farta Vis mer


Bildene viser kupévarianten; nye M3 skal også komme som sedan, stasjonsvogn og kabriolet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Store bilder finner du her.
 • Vi prøvekjørte tidligere i sommer den foreløpige toppvarianten av nyeste 3-serie kupé, nemlig 335i med den nye 306 hestekrefters biturbomotoren.
  Den saken finner du her.

  Her finner du mer BMW-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder