Nye Audi A4 kabriolet

Audi er tydeligvis nesten klar med sin oppfriskede A4 kabriolet. Den har, som sedan og stasjonsvogn-utgavene før den, vært igjennom en ansiktsløftning.

Nye Audi A4 kabriolet

Nye Audi A4 kabriolet

  1. Ny A4 kabriolet: store bilder
Nye Audi A4 kabriolet


Sommeren nærmer seg, og Audi ønsker nok å være klare med nye A4-kabriolet til sesongstart. I praksis dreier dette seg om en oppgradering midtveis i livssyklus, som det nå har blitt obligatorisk å gjennomføre.

Glupsk og aggressivt utseende

Disse bildene viser den nye kabrioleten, i vanlig variant og i S-line utførelse, på vei ut av fergen fra Sverige. De viser at bilen har fått samme overflatebehandling som de øvrige variantene i modellrekken. Det betyr redesignet støtfanger og tåkelykter, skrånende, buede frontlykter som gir bilen et hissig uttrykk, og den nye varemerke-grillen, som får den til å se sulten ut.

Ulv i ulveklær

Både overflate og innmat har vært gjenstand for endringer. Det er å forvente at nye A4 kabriolet vil få revidert hjuloppheng for forbedrede kjøreegenskaper samt kraftigere bremser. Likeledes kan vi regne med at V6- og turbovariantene vil få hastighetsavhengig servostyring, som tidligere var forbeholdt S4-modellene. Relativt begrensede endringer vil komme interiøret, som allerede fra før er bra, til gode.

Nye Audi A4 kabriolet


Det er sannsynlig at motoriseringene vil følge det øvrige A4-programmet; det vil si at kabrioleten også vil få de nyeste FSI bensinmotorene med direkte innsprøytning: 2,0-liters turbomotoren som blant annet sitter i Golf GTI (200 hestekrefter), og 3,2 V6 FSI (255 hester). Dieselmotorer vil også stå på programmet; antagelig den seneste 2,0 TDIen med 140 hester og kanskje til og med V6 3,0 TDI-motoren (204 gamper).

  • Klikk her for store bilder av nye Audi A4 kabriolet
  • Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder