Ny Sportcoupé skal hete CLC

Mercedes vil snart erstatte Sportcoupé med en ny versjon som mest sannsynlig skal hete CLC.

Publisert
Sist oppdatert
Ny Sportcoupé skal hete CLC

Ny Sportcoupé skal hete CLC

  1. Store bilder


Disse bildene er tatt i Stuttgart for noen dager siden og er beviset på at Mercedes vil erstatte Sportcoupé. Bilen på bildene har lite kamuflasje og det kan tyde på at den ikke er så langt unna en offisiell lansering. Det er i hvert fall ikke vanskelig å se konturene av den nye modellen. Foran vil den mer eller mindre bli lik den nye C-klassen, mens baken kommer til å ligne en del på dagens variant. Karosserifasongen fra siden får mye av de samme proposjonene som i dag. Det betyr også at den får en stor bagasjeluke à la dagens modell. Av den grunn vil vi her hjemme mest sannsynlig kalle dette en tredørs kombikupé i stedet for kupé.

Motorer

Som vanlig blir også denne Mercedes-modellen ustyrt med en lang rekke motorer. I tillegg til det som finnes i C-klasse regner vi med at CLC vil starte med en variant som heter CLC 160. Forrige versjon av denne modellen var også tilgjengelig i en 160-variant med 122 hestekrefter. Videre på bensinprogrammet regner vi med at det blir likt resten av C-klasse. CLC 180 med 156 hestekrefter, CLC 200 med 184, CLC 230 med 204, og CLC 350 med 272 hestekrefter. Med diesel regner vi med at det blir et lite utvalg bestående av CLC 200 cdi og CLC 220 cdi. Altså ligger det ikke an til store dieselmotorer og AMG-versjon av denne foreløpig.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer