Ny sedan fra Suzuki

Den nye bilen har premiere Genève i dag og har som stasjonsvognen firehjulstrekk som standard.

Ny sedan fra Suzuki
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sedanen har vokst med 12 centimeter i lengden, sammenlignet med femdørs-utgaven som er 4,23 meter lang, mens sedanen er 4,35 meter. Dette skal medføre mer benplass bak og mer plass i bagasjerommet. Den høye sitteposisjonen skal gjøre at du har en utmerket sikt gjennom store glassflater. Instrumentene er delvis digitalisert, og skal gi en ny atmosfære for sjåføren.

Firehjulstrekk

Liana sedan har som femdørsvarianten firehjulstrekk. Dette skal gjøre at fremkommeligheten blir god og passe godt for norske forhold. Motoren i sedanutgaven er den samme som i fem-dørsutgaven. Den har et slagvolum på 1,6 liter og yter 103 hestekrefter. Bensinforbruket skal ligge på 0,74 liter pr. mil ved blandet kjøring.

Utstyrsnivå og pris

Ny sedan fra Suzuki

Liana sedan er, i likhet med femdørs-utgaven, utstyrt med fjernstyrt sentrallås, 15-tommers lettmetallfelger, servostyring, elektrisk drevne sideruter, elektrisk justerbare og oppvarmede speil og klimaanlegg.

Nye Suzuki Liana sedan leveres kun i en utgave, men du kan velge mellom manuell- eller automatisk girkasse. Både sedan og femdørs-utgaven koster 229.900 kroner med manuelt gir.